En behandling utifrån dina önskemål

Det är väl känt att massage är bra för oss och våra kroppar, men visste du att det finns olika typer av massage. Du kan gå på allt från svensk klassisk massage till thaimassage i Göteborg. Ibland kan det vara lite svårt att veta vad olika typer av massage innebär och vilka fördelar de har. I det här inlägget kommer vi att gå igenom olika typer av massage, hur de fungerar och vilken skillnad det är mellan dem.

Svensk klassisk massage är en mycket mild och avslappnande typ av massage. Den här massagen löser upp blockeringar i musklerna och gör att du slappnar av både fysiskt och psykiskt. Svensk klassisk massage är en bra behandling för stressrelaterade problem, spända muskler och stelhet. Massagen görs med olika tryck på olika delar av kroppen och hela kroppen blir behandlad.

Thaimassage har funnits i Thailand i alla tider och är en självklar del av det thailändska kulturen. Thaimassage fungerar bland annat genom att trycka på olika akupressurpunkter samtidigt som du blir masserad. Det gör att musklerna slappnar av, löser upp blockeringar och får dina energilinjer att arbeta igen. En thaimassage kan hjälpa mot stressrelaterade problem, spända muskler och stelhet.

Det finns även en speciell typ av massage som kallas hot stone massage. I en hot stone massage används varma lavastenar som är placerade på olika delar av kroppen. Lavastenarna värmer upp musklerna och gör att de löser upp blockeringar och spänningar. Hot stone massage är mycket avslappnande och kan hjälpa mot stressrelaterade problem, stelhet i musklerna och cirkulationsproblem.

Det finns många olika typer av massage att välja mellan beroende på vilka resultat du vill uppnå och hur mycket pengar du är beredd att lägga ut. Om du lider av stressrelaterade problem, spända muskler eller stelhet kan massage hjälpa dig att komma till rätta med dessa problem, så prova en thaimassage i Göteborg i alla fall.