KBT i Alingsås

Hejsan! Vad roligt att så många av er numera engagerar er lite mer nere i kommentarerna här på bloggen och att ni dessutom faktiskt har börjat efterfråga saker som ni vill att jag ska dela med mig lite mer av här på bloggen. Nu över helgen så var det rätt så många av er som ville veta lite mer kring det här med KBT i Alingsås, Lerum, Herrljunga och Vårgårda bland annat och därför så är det precis det som jag hade tänkt att jag skulle ta och passa på att skriva ett par ord om här idag för att försöka vara till så stor hjälp som möjligt för mina fantastiska läsare.

Det som jag först och främst skulle vilja säga om KBT är att det verkligen är någonting som har fungerat superbra för mig och jag skulle inte vara i min position idag ifall jag inte hade valt att vända mig till just KBT. Sedan så skulle jag ju även vilja påpeka det att det, enligt mig i varje fall, är oerhört viktigt med vem man faktiskt får hjälp genom KBT hos. Nu är ju detta som sagt lite riktat till er som befinner er i något av de ovannämnda områdena och det handlar ju för det mesta om att det är här omkring som jag själv bor och väljer att använda mig av tjänster, behandlingar eller professionell hjälp med saker och ting vad det nu än må vara. Så det företaget som jag kommer att rekommendera här idag till er alla som nu är intresserade av detta och faktiskt kanske till och med söker hjälp, antingen för sig själv eller någon som de känner, heter inget annat än Coach Anneli och det är till just Coach Anneli som jag själv har valt att vända mig. Kika vidare på henne, så hoppas jag att ni finner det som ni söker efter för det gjorde nämligen jag!